Dermalin kasvonaamiot ja ale-koodi

Sain Kauneusmaailmasta oman tilaukseni mukana näytteenä muutaman kasvonaamion ja ajattelin jakaa kokemukseni teidän kanssanne. Kiitos näistä, Kauneusmaailma!
Kiitos myös hyvästä palvelusta, Kauneusmaailman asiakaspalvelusta saa aina vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin tai neuvoja tuotteiden käyttöön.

Yleistä naamioista


Kaikki naamiot tuntuivat hyvältä. En ole sitä erikseen maininnut. Parista tykkäsin erityisesti ja niihin olen laittanut maininnan.

Advanced-naamiot sisältävät eniten kollageeninestettä. Muiden aktiiviaineiden lisäksi ne sisältävät adenosiinia ja B3-vitamiinia, jotka kirkastavat ihoa ja ehkäisevät ryppyjen muodostumista.

Käyttö
Painele pussia ennen avaamista, jotta naamion neste olisi tasaisesti kankaassa. Puhdista ja kuivaa kasvot. Painele arkki kasvoille. Poistettuasi naamion hiero imeytymätön tuote ihoon. Kaikkien näiden naamioiden jälkeen voit laittaa päälle halutessasi vielä kosteusvoiteen. Arkit ovat kertakäyttöisiä.

Testaamieni naamioiden hinnat 3 - 4,5 e/kpl

Nämä naamiot voit käyttää myös joko viileänä tai lämpimänä
Viilentävä kasvohoito: Laita avaamaton naamiopakkaus muutamaksi minuutiksi jääkaappiin ennen käyttöä.
Lämmin kasvohoito: Laita avaamaton naamiopakkaus lämpimään veteen 2-3 minuutiksi ennen käyttöä.


Collagen mask, Royal Jelly
Ravitseva kasvonaamio, vaikutusaika 15-20 min
Luvataan: Naamio sisältää kuningatarhyytelöuutetta, joka ravitsee ihoa tehokkaasti. E-vitamiini ja kollageeni palauttavat iholle nuorekkaan hehkun.

Ingredients: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Royal Jelly Extract, Hydrolyzed Collagen, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Portulaca Oleracea Extract, Beta-Glucan, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 80, Disodium Edta, Xanthan Gum, Methylparaben, Parfum Pakkauskoko 26 g

Omat kommenttini:
Ensimmäinen naamioni, jonka käytin. Käytin naamion huoneenlämpöisenä, saunan jälkeen. Olin myös kuorinut ihon kevyesti. Arkkinaamio on helppo asetella kasvoille. Arkkia sivellessä leuan tienoille tuotetta hiukan valuu, levitän sen kaulalle. Pidän arkin kasvoillani 20 min ajan. Paikalla ollessa ja tuotteen imeytyessä ihoon tuntuu kuin ihoa kiristäisi reippaasti. Tunne ei kuitenkaan ole epämiellyttävä. Vaikutusajan tultua täyteen poistin arkin ja hieroin kevyesti tuotetta iholle, sivelin sitä myös luomille (en osaa sanoa, suositellaanko sitä mutta minun luomeni eivät olleet asiasta moksiskaan). Paljoakaan sitä ei ollut jäljellä, neste oli imeytynyt ihoon hyvin. Ohjeen mukaan tämän päälle voi siis laittaa kosteusvoiteen. Odotan kymmenisen minuuttia, jotta kaikki naamion sisältämä neste olisi imeytynyt tai kuivunut iholle. Laitan päälle yövoiteen vaikka iho ei tuntuisi tarvitsevan mitään. Yövoide imeytyy hyvin eikä mahdollinen imeytymättä oleva naamion neste saa voidetta rullaamaan. Lopputuloksena peilistä näyttää katsovan raikkaammat kasvot. Koko päivän vaivanneet silmäpussit ovat hävinneet, myös ihohuokoset ovat pienentyneet.
Kivan tuntuinen naamio, tykkäsin.


Advanced Healing Essense mask - Collagen
Kiinteyttävä kasvonaamio, vaikutusaika 15-20 min.
Luvataan: Naamion sisältämä kollageeni ylläpitää ihon kiinteyttä ja säilyttää kimmoisuuden. E-vitamiini ravitsee ihoa ja palauttaa sille nuorekkaan hehkun.

Ingredients: Aqua, Glycerin, Panthenol, Portulaca Oleracea (Purselane) Extract, Hydrolyzed Collagen, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Xanthan Gum,Disodium Edta, Methylparaben, Parfum
Pakkauskoko: 28 g

Omat kommentit:
Käytin naamion ilman mikroneulausta, koska halusin kokeilla uutta ihonhoitolaitettani. Eli saunan jälkeen naamio kasvoille, n. 20 min, jonka jälkeen otin naamion pois ja imeytin lopun aineen ihonhoitolaitteellani. En oikein osannut sitä vielä käyttää, niin taisi tulla käytettyä milloin mitäkin moodia, mutta uskomaton juttu, rypyt lähes katosivat! Naamio tuntui viileältä ja hyvältä. Tykkäsin!


Advanced Healing Essence Mask - Snail
Vaikutusaika 15-20 min.
Luvataan: Naamiossa on etanauutetta, joka uudistaa tehokkaasti ihoa tehden siitä kimmoisan ja sileän. Naamio edistää ihon aineenvaihduntaa ja tasoittaa ihon sävyä. E-vitamiini ja kollageeni ravitsevat ihoa ja palauttavat sille nuorekkaan hehkun.
Ingredients:Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Snail Secretion Filtrate, Hydrolyzed Collagen, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Portulaca Oleracea (Purselane) Extract, Beta-Glucan, Adenosine, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Methylparaben, Phenoxyethanol, Parfum
Pakkauskoko: 28 g

Omat kommentit:
Mikroneulasin ihon ja laitoin tämän n. 10 min sen jälkeen. Heti laiton jälkeen kihelmöi aika paljon mutta hellitti nopeasti, toki itse mikroneulaus kihelmöi ja nipistelee ihoa hetken aikaa neulauksen jälkeen, joten on vaikea sanoa johtuiko kihelmöinti neulauksesta vai naamiosta. Tuntui loppujen lopuksi raikkaalta ja viilentävältä mikroneulatulla iholla.


Advanced Healing Essense mask - Q10
Uudistava kasvonaamio, vaikutusaika 15-20 min
Luvataan: Koentsyymi Q10 on tehokas anti-age-ainesosa, joka kiihdyttää solujen jakautumista tehden ihosta kirkkaan ja kimmoisan. E-vitamiini ja kollageeni ravitsevat ihoa ja palauttavat sille nuorekkaan hehkun.

Ingredients: Aqua, Glycerin, Panthenol, Portulaca Oleracea Extract, Hydrolyzed Collagen, Aloe Barbadensis Leaf Juice,Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Polysorbate 80, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Ubiquinone, Xanthan Gum, Disodium Edta, Methylparaben, Parfum
Pakkauskoko: 28 g

Omat kommentit:
Käytin tämän neulattoman mesoterapian yhteydessä. Annoin naamion olla yksin n. 10 min, jonka jälkeen imeytin naamion tehoaineita ihonhoitolaitteellani. Ihonhoitolaitteen käyttö vaikutti siten, että naamion poistamisen jälkeen ei ollut enää tuotetta jäljellä ihon pinnalla vaan kaikki oli imeytynyt. Ihohuokoset näyttivät pienentyneeltä ja iho raikkaammalta.

Hydro Gel Mask - EGF
Vaikutusaika 20-30 min.
Luvataan: Hydro gel -naamio on merilevästä, karrageenistä, konjak-kasvista ja vihanneskumista tehty biohajoava geelinaamio, johon on lisätty kosmeettisia ja kosteuttavia ainesosia.
EGF eli epidermal growth factor (INCI: rh-oligopeptide-1) on 53 aminohaposta koostuva Nobel-palkittu epidermaalinen kasvutekijä, joka stimuloi solujen jakautumista. Ainesosan ansiosta iho uusiutuu nopeammin, jolloin heleys säilyy ja ikääntymisestä aiheutuva ihon oheneminen hidastuu. Ainesosa kiihdyttää hyaluronihapon tuotantoa, jolloin se myös kosteuttaa kuivuudesta kärsivää ihoa.

Ingredients: Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Xanthan Gum, Beta-Glucan, Hydrolyzed Collagen, Galactomyces Ferment Filtrate, Aureobasidium Pullulans Ferment, rh-Oligopeptide-1, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Silica, Sodium Starch Octenylsuccinate, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Chondrus Crispus (Carrageenan), Nelumbo Nucifera (Lotus) Callus Culture Extract, Zanthoxylum Piperitum (Pricklyash) Fruit Extract, Pulsatilla Koreana (Pasque Flower) Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Polyglutamic Acid, Allantoin, Adenosine, Calcium Lactate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Disodium EDTA
Pakkauskoko: 25 g

Omat kommentit:
Geelinaamio oli hiukan hankala laittaa kasvoille sen hurjan liukkauden takia. Onnistuin kuitenkin ja tämä asettui kasvoille tiiviimmin kuin kangasnaamiot. Pidin 20 min ja viimeisen 10 min imeytin tehoaineita naamion läpi ihonhoitolaitteellani.

Videolla naamio kasvoilla. Hiukan naamio irtoili ihosta silmäkulman tienoilta ja nenänvarren vierestä, mutta seuraavalla kerralla osaan laittaa naamion paremmin.
Tuntui ihanan viileältä kasvoilla. Heti käytön jälkeen iho näytti kirkkaammalta, ihohuokoset olivat selvästi pienentyneet ja kasvojen iho oli yleisesti paremman näköinen. Kaikkea en saanut imeytymään, joten en tarvinnut päälle muita voiteita. Kosteus olisi riittänyt hyvin ilmankin, mutta en malttanut olla laittamatta päälle muutaman tunnin kuluttua nukkumaan mennessäni yövoidetta. Yövoide levittyi hyvin tämän päällä eikä rullautumista tapahtunut. Vielä seuraavan päivän iho oli kosteutetun ja hyvinvoivan näköinen ja ihohuokoset pysyivät huomattavasti pienempinä kuin tavallisesti.
Tykkäsin kovasti ja sanoisin, että tämä oli minun iholleni paras!

Jos päädyt tilaamaan Kauneusmaailman tuotteita, muista kassalla koodi HeliV. Sillä saat kaikista normaalihintaisista tuotteista alennusta 15 %.

HUOM! Linkit eivät ole affiliate-linkkejä tai linkkejä, joista hyötyisin. Myöskään ale-koodista en hyödy.
Ei kommentteja

Kiitos, kun kommentoit!

Back to Top