Leikitään väreillä aka tee se itse -värianalyysi (ne naiselliset ongelmat) I Let's play with colours (oh, those feminine problems)

(in English below the video)

Ikuisuusongelmani on oikeastaan aina - niin, eihän se muuten olisi ikuisuusongelma - ollut se, etten ole varma tai tiedä, mitkä värit sopisivat minulle hyvin. Tottakai on värejä, jotka ovat ihan ok, mutta nyt se ei riitä. Olen nähnyt, kuinka värit saavat joidenkin ihmisten kasvot ja silmät loistamaan ja kuinka toiset värit latistavat koko ilmeen. Tässäpä minulle tavoite: ennen kuin täytän viisikymmentä vajaan vuoden kuluttua, on löydyttävä ainakin kolme hyvää väriä, jotka korostavat silmieni väriä tai kirkastavat ilmettä.

Hurjan hauskaa vapun jatkoa ja kiitos, kun katsoit! Jätä ihmeessä mielipiteitäsi ja kommentteja. Kerro, oletko käynyt värianalyysissä ja olitko tyytyväinen analyysin tuloksiin? Äläkä unohda tilata kanavaani, se on täysin ilmaista :)!My eternal problem has always been that I am not sure, or do not know, what colors would suit me well. Of course there are colors, which are okay but now it just is not enough.
I have seen how colors make some women's skin glow and eyes pop and how other colors just washes all the own colors away. 
So here is my goal before I turn 50 in less than in a year: to find at least three colors that fit me perfectly and make me beautiful.

Have you ever struggled with colors and/or have you ever been to color analysis? Leave a comment and tell me if you were pleased with the results.

Thank you for watching, I hope to see you again!

(the subtitles in the video are in English)

Ei kommentteja

Kiitos, kun kommentoit!

Back to Top